Over ons

Onyx woodworks & Technics is een bedrijf wat ontstaan is door jarenlange hobby’s en mijn opleiding tot niveau 4 meubelmaker door te zetten in mijn droom. Een eigen bedrijf.

Mijn naam is stefan konst.
Ik ben geboren in 1998 en vanaf jongs af aan bezig met het bouwen en opknappen van dingen. Van vogelhuisjes timmeren toen ik 4 jaar oud was samen met mijn vader tot mijn eerste eigen boot opknappen toen ik 13 was.

Door de reacties die ik door de jaren heen kreeg en de complimenten van zelfs de fabrikant die in 1960 mijn eerste eigen bootje had gebouwt. bleef ik doorgaan met het bouwen en restaureren van dingen die andere mensen geen kans meer zouden geven.

Ik heb in 2018 mijn opleiding Niveau 4 meubelmaker afgerond aan het Hout en meubilerings college te amsterdam. Tijdens deze opleiding en de stages heb ik veel geleerd en heb ik mijn eigen boot gekocht. een kruiser uit 1970 welke ik tot op de dag van vandaag nog aan het restaureren ben.

Uniek hoeft niet iets te zijn waar er maar een van is. Iets wat twee miljoen keer gebouwt is kan alsnog heel uniek overkomen met een eigen draai eraan.

Heeft u ideeën voor meubels , meubels die aangepast moeten worden , een andere kleur moeten worden of iets heel anders. Twijfel dan niet en stuur gewoon een mail! U word met alle aandacht geholpen!

hopelijk tot snel!
Stefan konst
Onyx Woodworks & Technics

Reacties gesloten.